10 березня помер відомий одеський автогонщик Юрій Кочмар.

Про це написав у Facebook громадський працівник Руслан Форостяк.

Гонщик понад рік тому потрапив в аварію на латвійському ралі. За життя Кочмара лікарі боролися півтора року, однак їм не вдалося врятувати автогонщика.

Похорони пройдуть завтра 12 березня на Таїровському кладовищі о 13:00.

Кочмар потрапив в аварію в кінці літа 2015 року в Латвії під час "Курземес ралі". На швидкості 160 км/год автомобіль врізався в дерево. Разом зі штурманом Сергієм Ковалем Кочмар потрапив до лікарні з важкими травмами. Штурман пішов на поправку. Лікування гонщика тривало. Після його відправили в іспанську клініку. Не так давно до нього повернулася свідомість, він почав говорити і навіть намагався ходити.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на Луганщині 17-річний юнак за кермом ЗАЗ влаштував серйозну ДТП з неповнолітніми пасажирами в салоні.