"Штаб блокади" окупованих регіонів Донбасу скликає активістів у Києві та Харкові, щоб вирішити подальшу долю акції.

Про це повідомив народний депутат та один з організаторів блокування Семен Семенченко у Facebook. Він підтвердив, що правоохоронці вже відпустили всіх учасників акції.

Тепер же активістів попросили зібратися у Харкові. Там блокадники збиратимуться у великі конвої, щоб їх не затримували на блокпостах.

"Всі ті, хто хоче їхати до нас допомагати, збираємося в Харкові, формуємо великі конвої, проїжджаємо, тому що досі затримують на блокпостах, не пропускають. Але є одне "але" вранці з усіх офіційних сайтів зникло повідомлення про те, що офіційно зареєстрована зброя буде забиратися. Вони зрозуміли, що не можуть через офіційну зброю затримувати", - написав нардеп.

Також Семенченко анонсував зібрання блокадників у Києві. Вона пройде на Майдані Незалежності й розпочнеться о 19 годині. Там активісти вирішуватимуть, як надалі розвиватиметься акція щодо блокування Донбасу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бійці спецназу СБУ облаштували свій блокпост у Кривому Торці, де раніше розігнали учасників блокади Донбасу.