Трудовий колектив "Сбербанку Росії" написав лист президенту Петру Порошенко з проханням прийняти меря для розблокування роботи відділень.

У листі, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", зазначено, що банк обслуговує понад 1 млн українських клієнтів, в ньому працюють понад дві тисячі осіб, за три роки установа сплатила 1,8 млрд грн. податків.

Також вказується, що банк працює в правовому полі України, має ліцензію від НБУ. Працівники банку звертають увагу президента на те, що близько 100 осіб заблокували вхід в центральний офіс. Через це працівники банку не можуть потрапити на робочі місця, а клієнти виконувати фінансові операції.

При цьому також вказується, що звернення в поліцію щодо блокування роботи банку ні до чого не привели.

У листі вказується, що нестабільність в комерційному банку може негативно позначатися на інвестиційному кліматі України. "Трудовий колектив ПАТ" Сбербанк "закликає вас вжити термінових заходів для відновлення конституційних прав клієнтів і співробітників, повноцінної роботи одного з провідних комерційних банків України", - йдеться в листі.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що "Сбербанк" звернувся в поліцію через блокування роботи активістами.