Чорноморське басейнове управління рибоохоронного патруля спільно з ДПСУ відділу прикордонної служби «Залізний порт» викрили рибака, який наніс рибному господарству України збитків на суму 23,9 млн гривень.

Порушник у промислових обсягах ловив креветку, атерини та червонокнижного трав'яного краба з чисельними порушеннями. Його затримання стало наймасштабнішим за останні три роки в Україні.

"Продовжуємо запуск патруля по всій Україні. Перший серйозний і точно не останній результат в рішучої і безкомпромісної боротьби з браконьєрством", - заявив голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У рибака-порушника вилучили краба трав'яного, який занесений до Червоної книги України - 30 кг, креветку - 36 кг, атерини - 9 кг. На місці склали адмінпротокол. Трав'яного краба випустили живим у водоймище.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Держлісагентство оголосило про посилення рейдового патрулювання для охорони державного мисливського фонду.