Після запаморочливого успіху мюзиклу "Красуня і чудовисько" в міжнародному прокаті Disney вирішила екранізувати ще одну класику студії - анімаційний фільм "Алладін".

Вибір режисера для нового мюзиклу - більш ніж несподіваний. Ним стане знаменитий Гай Річі, відомий за фільмами "Карти, гроші, два стволи" і "Шерлок Холмс".

Що стосується акторського складу, то директор з кастингу вже визначився з актором на роль Джина - Віллом Смітом. І він нібито вже дав свою згоду на зйомки. А ось дві найголовніші ролі - поки що вакантні.

Представники Disney повідомили, що робота над фільмом почнеться в липні на батьківщині Річчі - у Великобританії. Закінчити зйомки планують на початку 2018 року.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", творці The X-Files анонсували ще один сезон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще