Копачі бурштину 18 березня вийшли на мітинги і перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава в Рівненській області. Вони вимагають легалізувати видобуток "сонячного каменю".

Про це повідомляє телеканал "112 Україна". Копачі заблокували трасу в районі населеного пункту Клесів. Кілька днів тому між ними і правоохоронці виник конфлікт. Одного з копачів затримали правоохоронці і людям не відома його доля.

Мітингувальники вирішили заблокувати дорогу, що б дізнатися що-небудь про затриманого і зажадали узаконити видобуток бурштину.

Через деякий час на місце подій прибув екіпаж патрульних. Поліцейські пояснили копачам, що ті порушують закон, але вони проігнорували правоохоронців і на трасі не вдалося відновити рух транспорту. Дорога Київ-Варшава заблокована з дев'ятої години ранку. Спочатку мітингувальники стверджували, що акція буде короткостроковою.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, священик на Рівненщині організував видобуток унікального бурштину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще