Британський співак Роббі Вільямс презентував ефектний кліп на пісню The Heavy Entertainment Show з однойменного альбому.

У новій відеороботі Вільямс постав в образі двох учасників боксерського поєдинку, а також ведучого бою. Усіх учасників оточують вродливі дівчата, як і в більшості кліпів 43-річного співака.

Наприкінці відео британець нагадав фанатам про літнє турне Європою, під час якого він презентує новий альбом. Виступи Вільямса на аренах Старого світу розпочинатимуться саме з пісні The Heavy Entertainment Show.

Роббі Вільямс випустив 11-й студійний альбом The Heavy Entertainment Show 4 листопада 2016 року. До нього увійшли 11 нових пісень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", пісня українського гурту "ДахаБраха" прозвучить у третьому сезоні американського серіалу "Фарго".