Екс-чемпіон UFC у середній вазі Люк Рокхолд може замінити Келвіна Гастелама в поєдинку з Андерсоном Сільвою. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

"Сільва найвидатніший боєць всіх часів, і я з нетерпінням чекаю врегулювання питання про поєдинок з Люком Рокхолдом. Подивимося, як все складеться", – сказав Дана Уайт.

Рокхолд дав свою згоду на бій з Сільвою, однак, висловив сумнів у тому, що бразилець ризикне прийняти поєдинок.

Нагадаємо, бій Андерсон Сільва - Келвін Гастелам був запланований на турнірі UFC 212, але був скасований через те, що Гастелам провалив перевірку на допінг.

Головною подією турніру UFC 212, який відбудеться 3 червня в Ріо-де-Жанейро, стане об'єднавчий бій в напівлегкій вазі між Жозе Альдо і Максом Халловеем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ті Джей Діллашоу проведе свій наступний бій проти Коді Гарбрандта 8 липня на турнірі UFC 213.

Фото – Getty Images