Відомий британський виробник люксових автомобілів Rolls-Royce випустив спеціальну лінійку седанів Wraith на честь легенд британської музичної сцени.

Про це повідомляє сайт компанії. Поки презентували лише чотири примірники з лінійки Wraith Inspired by British Music. Над їх створенням і оформленням працювали вокаліст групи The Who Роджер Долтрі, Рей Девіс з групи The Kinks і Джайлз Мартін - син Джорджа Мартіна.

Ексклюзивна лінійка відрізняється від серійних дизайном інтер'єру і оригінальною аерографією на кузові. На сидіннях вишиті емблеми груп, а на дверях красуються слова з популярних пісень і автографи зірок.

Всього планується випустити лише дев'ять автомобілів з серії Wraith Inspired by British Music. Їх презентуватимуть протягом року.

Головний дизайнер Rolls-Royce Жиль Тейлор пояснив, що спецверсії створені не тільки для того, щоб віддати данину легендарним британським музикантам, а й заради благодійності. Частина доходів від продажу автомобілів віддадуть фондам, які визначать самі музиканти.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, знімки оновленої версії представницького седана Mercedes-Benz S-Class випадково опинилися в мережі ще до офіційної презентації моделі.