Нападаючий Реала Кріштіану Роналду, оформивши хет-трик у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів з Атлетіко, відзначився черговим досягненням у найпрестижнішому європейському клубному турнірі.

Хет-трик португальського форварда у грі з Матрацниками став для нього другим поспіль у поєдинках Ліги чемпіонів. У попередньому матчі-відповіді 1/4 фіналу з Баварією (4:2) бомбардир Королівського клубу також тричі вразив ворота мюнхенців.

Таким чином, Роналду повторив досягнення колишнього гравця Шахтаря Луїса Адріано, котрий теж відзначався хет-триками у двох матчах Ліги чемпіонів поспіль. Щоправда, бразильський нападаючий робив це в зустрічах групового етапу турніру з БАТЕ в сезоні 2014/15, проте в першій грі зумів забити навіть п’ять м’ячів.

Дивіться, як Реал громив Атлетіко

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що в першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів з Атлетіко забивав лише Роналду і допоміг Реалу своїм хет-триком здолати Матрацників з рахунком 3:0.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото: Getty Images