Форвард Реалу Кріштіану Роналду, який оформив хет-трик у першому півфіналі Ліги чемпіонів з Атлетіко (3:0), оцінив свою гру.

"Ми на один крок ближче до Кардіффу і раді цьому. Матч був сповнений емоцій, команда була неймовірна, а три голи зробили цей вечір особливим.

Відчуваю себе дуже добре. Я готував себе для того, щоб бути в хорошій формі на фініші сезону.

Я щасливий, щасливий, і я з цієї планети. 400 голів – це щось особливе, це дуже багато, я цього не очікував. Це плоди роботи всієї команди, моєї роботи, всіх тих, хто працює в клубі, фанатів, які завжди підтримують нас. Це додаткова мотивація – завжди грати за кольори цього клубу.

Я всім дуже задоволений і хочу постаратися показати краще, на що здатний, за роки мого контракту, хочу забивати голи, як і завжди, і допомогти Реалу завоювати титули», – сказав Роналду.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Роналду переконав суддю, що перебував у пасивному офсайді.