У квітні в небі можна буде спостерігати дивовижне видовище - величезна і дуже яскрава комета Туттля-Джакобіні-Кресака пронесеться над планетою.

Манія величі Росії, мабуть, поширюється навіть на небесні тіла. У місцевих СМІ з'явилася інформація, що комета рухається саме на Москву.

Прес-служба столичного планетарію попередила мешкаців міста, що вони зможуть чітко розгледіти комету 13 квітня, коли вона наблизиться до Землі на мінімальну відстань - 21 231 152 кілометри.

Москвичам порадили вже 30 березня озброїтися біноклями і дивитися в небо. Цього дня небесне тіло перейде в сузір'я Дракона, і його блиск посилюватиметься із кожним днем.

За словами фахівців, комета Туттля-Джакобіні-Кресака надзвичайно яскрава - у 1973 році земляни змогли побачити її неозброєним оком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", гігантська комета у квітні підійде до Землі.