Рік перебування у дисциплінарному батальйоні отримав російський призовник за те, що відлупцював молодшого офіцера за зауваження і молодшого сержанта за відмову везти його в магазин.

Інцидент стався у Феодосії на анексованому півострові, передає "Інформатор".

Солдата відразу затримали. На суді свою провину хлопець визнав тільки частково, проте вона повністю підтвердилася доказами.

Рядового визнали винним у скоєнні інкримінованих злочинів та відправили в дисциплінарний батальйон на 12 місяців.

За інформацією видання, у Криму фіксується низький рівень дисципліни серед окупаційних російських війсь. Бійка в частині – не перший інцидент цього місяця. Недавно матроса ЗС РФ притягнули до відповідальності за те, що він посеред білого дня на центральній площі міста курив марихуану.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на території окупованого Донбасу ватажки терористів терміново скуповують українські документи, попит і ціни на які суттєво зросли останнім часом.