Кожна жінка мріє мати красиву струнку фігуру, легкість ходи, молоду шкіру. Але не всім жінкам це вдається, навіть дотримуючись дуже строгої дієти.

Коли зовсім не вистачає часу відвідувати фітнес-центри, прокидатися раніше, щоб приділити трохи часу пробіжці або гімнастики, але все ж хочеться мати стрункі форми. Дієтологи рекомендують хоча б раз на тиждень влаштовувати собі розвантажувальні дні, але які не змусять вас страждати від одного виду, коли ваші рідні поїдають безліч смачних і різноманітних страв.

Чим корисні розвантажувальні дні?
Не багато людей довіряють способу розвантажувальних днів і в те, що вони можуть вплинути на нашу фігуру, сприяти зниженню ваги. Дієтологи запевняють, що результат є, але він не швидкий як нам всім цього хочеться. Якщо проводити розвантажувальні дні 3-4 місяців поспіль, хоча б раз в тиждень, то зайва вага буде поступово йти. При дотриманні розвантажувальних днів поліпшується робота метаболізму і ваш організм здатний очищатися від шкідливих речовин і токсинів.

Дуже важливо переглянути весь свій раціон харчування, підібрати комплекс вправ, які вам підійдуть і раз на тиждень влаштовувати розвантажувальний день. В іншому випадку, без дотримання правильного харчування і навантажень на тіло, в підсумку ваш вага буде йти і знову додаватись, що не зовсім корисно для організму. Щоб привчити дотримуватися розвантажувальних днів - виберете для себе певні дні, наприклад середу або п'ятницю, щоб виробився графік і ви не пропускали цей день. Так вашому організму буде краще налаштуватися на розвантаження.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При дотриманні розвантажувальних днів до вас повернеться легкість, ви втратите зайві кілограми і почнете споживати тільки здорову їжу.
Існує кілька видів розвантажувальних днів: кефірний, рисовий, на гречаної каші, на вівсяній каші, на зеленому чаї. Важливо знати, що при дотриманні розвантажувальних днів необхідно пити більше рідини.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що вівсянка допомагає насичувати організм енергією, що дає можливість не впасти під час інтенсивного тренування.