У Балаклії продовжують ліквідовувати наслідки вибухів на військових складах. За весь час роботи рятувальники знайшли і знешкодили кілька тисяч боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба Державно служби про надзвичайних ситуацій. У місті та прилеглих населених пунктах вже не чути вибухів, але рятувальники продовжують шукати снаряди. Всього знешкодили 3,7 тисячі боєприпасів.

"Територія м Балаклія та прилеглих населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації очищена від вибухонебезпечних предметів", - заявили в ДСНС.

Балаклія і сусідні населені пункти повністю забезпечені енерго- і теплопостачанням. Але поки не вдалося відновити подачу газу в повному обсязі. З 15,3 тисячі абонентів залишилося підключити до газопостачання 400 будинків. Затримка пов'язана з тим, що не вдалося відшукати їх власників.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, літакам дозволили знову літати в небі над Балаклії. Заборону на польоти зняли після того, як в місті припинилися вибухи.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще