Новий флагман компанії Samsung Galaxy Note 8 може стати першим смартфоном Samsung з подвійною камерою, повідомляє аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо, відомий точними прогнозами про мобільному ринку.

За заявами Куо, подвійна камера повинна стати "самим важливим оновленням" в прийдешньому Galaxy Note 8. Вона буде складатися з 12-Мп ширококутної камери і 13-Мп телефото камери, яка і буде забезпечувати 3-кратний оптичний зум. Також повідомляється, що обидва модулі будуть мати оптичну стабілізацію зображення.

Свої припущення Мін-Чі Куо засновує на недавньому витоку прототипу Galaxy S8 з подвійною камерою:

На думку аналітика, Samsung Galaxy Note 8 отримає 6,4-дюймовий екран з роздільною здатністю QHD+, процесор Snapdragon 835 або Exynos 8895, і сканер відбитків пальців на задній панелі. Анонс нового флагмана компанії Samsung Galaxy Note 8 очікується наприкінці літа 2017 року.

Раніше портал Знай.иа публікував перші чутки про Samsung Galaxy Note 8.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще