З моменту перших витоків про новий флагман Samsung Galaxy S8 багатьох почало хвилювати питання: чи переживе він падіння хоча б з невеликої висоти? Адже Galaxy S8 отримав новий дизайн і практично безрамковий дисплей з мінімальними рамками навколо нього. Вся ця краса хоч і радує візуально, але створює враження досить крихкого пристрою.

Канал TechRax одним з перших вирішив перевірити новий Galaxy S8 на міцність:

З першим падінням на бічну грань Samsung Galaxy S8 впорався відмінно, як і iPhone 7 RED. Друге падіння на лицьову сторону смартфонів уже не пройшло безслідно. У iPhone 7 RED повністю розбився екран і він перестав подавати будь-які ознаки життя. А Galaxy S8 залишився в робочому стані, хоч і з розбитим екраном.

Варто зауважити, що Galaxy S8 при останньому падінні пощастило трохи більше, ніж iPhone 7, і він приземлився не цілком на екран. Ну і звичайно треба розуміти, що дроп-тести не точна наука, і в них часто велику роль відіграє везіння. І для чистоти експерименту треба дочекатися ще кількох подібних дроп-тестів. Але перший дроп-тест Samsung Galaxy S8 пройшов дуже непогано, враховуючи його дизайн.

Канал TechRax створений українським видеоблогером Тарасом Максим'юком і спеціалізується на незвичайних тестах топових гаджетів. В основному, звичайно, страждають iPhone. Наприклад, згорають в лаві:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще