Samsung Galaxy S8 був представлений 29 березня в Нью-Йорку. Головною особливістю нового флагмана від Samsung став так званий нескінченний дисплей. Завдяки йому новий Galaxy S8 отримав оновлений дизайн, який позитивно зустріли всі журналісти і блогери. Але ось камера залишилася практично без змін у порівнянні з попереднім флагманом Samsung Galaxy S7 - 12 мегапіксельний модуль зі світлосилою 1,7. Поліпшили тільки швидкість роботи камери.

Для початку пропонуємо подивитися на порівняння знімків Galaxy S8+ з iPhone 7 Plus і міркування на тему "чому камери найважливіше в смартфонах у 2017?" від каналу Wylsacom (приклади фото з 4:50):

Багато журналістів проводили тести камери Galaxy S8 прямо на презентації. Журналісти hi-tech mail.ru вирішили порівняти якість одержуваних знімків Galaxy S8 з iPhone 7 Plus та LG G6. Всі фотографії робилися в автоматичному режимі, в однакових умовах і з відключеною функцією HDR.

Портретна зйомка

При зйомці портретів камера Galaxy S8 виграє у конкурентів за рахунок більш правильної передачі кольору обличчя та гарному опрацьовуванню деталей. Камера iPhone 7 Plus перегнула з різкістю, а у LG G6 неприродна передача кольору і погано опрацьовані деталі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Денна зйомка

При зйомці на вулиці всі апарати видають схожі результати, тому явного переможця тут немає. Але у кожного є свої особливості. Samsung Galaxy S8 видав не найбільшу різкість, пом'якшивши деталі. У iPhone 7 Plus знімок вийшов більш темним через трохи меньшу світлосилу оптики. А у LG G6 більш високий рівень шумів із-за меншого розміру сенсора.

Текст

При зйомці тексту в приміщенні лідером виявився iPhone 7 Plus. У Galaxy S8 спостерігалися проблеми з різкістю по краях кадру, а LG G6 знімок вийшов темнуватим.

Макрозйомка

При зйомці об'єктів з близкої видстані лідером також виявився iPhone 7 Plus. Камера Samsung Galaxy S8 видала не самий різкий знімок з розмиттям по всьому кадру.

Зйомка в приміщенні

При зйомці в приміщенні з недостатньою освітленістю світлосильна камера Samsung Galaxy S8 залишає позаду більш темну камеру iPhone 7 Plus і більш шумну LG G6.

Приклади знімків в оригінальному розмірі тут.

Важливо враховувати, що тестування проводилося на предрелізному зразку Galaxy S8 і є велика ймовірність що Samsung виправить усі недоліки до старту продажів. Адже камера Galaxy S7, яка перекочувала в Galaxy S8 і навіть сьогодні вважається однією з найкращих на ринку, не мала подібних недоліків, які ми спостерігали на прикладах вище.

Дивіться також порівняння відео і фото можливостей камер Galaxy S8 з iPhone 7 від каналу TechBuzz:

Залишається дочекатися старту продажів Galaxy S8 і детального порівняння камери у фінальній версії флагмана від Samsung з його конкурентами.

Як повідомляв портал Знай.ua, блогеру вдалося зламати функцію розпізнавання обличчя в Galaxy S8 з допомогою фото всього за п'ять хвилин.