Порівняння Samsung Galaxy S8 і Apple iPhone 7, можливо, не зовсім коректне. Логічніше буде порівняння Galaxy S8 з майбутнім iPhone 8, коли він вийде. Але на сьогоднішній день Galaxy S8 і iPhone 7 є топовими смартфонами на ринку і багатьох користувачів цікавить питання: який смартфон вибрати - Galaxy S8 або iPhone 7?

Ресурс Android Central відзначає у своєму порівнянні перевагу екрану Galaxy S8 перед iPhone 7:

Блог Ай, Как Просто! відзначає більш цікавий дизайн Samsung Galaxy S8, інноваційний дисплей, функції швидкої та бездротової зарядки. А ось камера з торішнього Galaxy S7 не особливо порадувала блогера, тому він вважає камеру iPhone 7 Plus більш цікавою:

Канал Pocketnow у своєму порівнянні Galaxy S8+ iPhone 7 Plus відзначає більш цікавий дизайн, кращу ергономічність і більший екран у флагмана від Samsung. Однак зазначає, що у iPhone 7 Plus є додаткові фішки перед звичайним iPhone 7 (наприклад подвійна камера і горизонтальний режим роботи), тоді як Galaxy S8+ є просто збільшеною копією Galaxy S8:

Блог TrustedReviews також відзначив більш цікавий дизайн і новий інфініті-екран Samsung Galaxy S8:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, блогеру вдалося зламати функцію розпізнавання обличчя в Galaxy S8 з допомогою фото всього за п'ять хвилин.