Народний депутат України Надія Савченко прибула до німецької столиці для зустрічі з місцевими політиками, журналістами та правозахисниками.

"Колишня льотчиця зупинилась у п'ятизірковому готелі Westin Grand, що в центрі Берліну", - повідомляє сайт DW.

Там вона зустрілась з кореспондентом та розповіла про свої подальші плани.

Новий жіночний образ Савченко приємно здивував її співрозмовницю. На зустріч Надія прийшла у елегантній сукні та на підборах.

Журналістам Савченко розповіла про свої візити на Донбас, які мають значення не тільки для з'ясування гострих тем із Захарченко, а й для підняття бойового духу наших захисників.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Також депутат розповіла, що є противником ідеї вступу України в НАТО. На її думку, Євросоюзу потрібно зібрати комісію контролю банківських переказів, аби українські чиновники "не заробляли на війні".

Під час інтерв'ю льотчиця заявила про необхідність в Україні дострокових президентських виборів. При цьому вона відмітила, що втомилась від політики.

"Я літати хочу" , - зізналась Савченко.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Савченко здивувала новою фігурою.