Сьогодні, 21 квітня, співробітники СБУ проведуть антитерористичні навчання у Генічеському районі Херсонщини, що межує з окупованим Росією Кримом.

Про це повідомила керівник прес-служби управління херсонського главку СБУ Вікторія Шакула. Вона зазначила, що навчання є плановими, які проводять час від часу.

За словами Шакули, навчання проводитиме Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України в Херсонській області.

Представники СБУ просять мешканців населених пунктів зберігати спокій у зв'язку із великою кількістю спецназівців та військовослужбовців. Зазначається, що КПВВ "Чонгар" працюватиме у звичайному режимі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співробітники СБУ затримали на Закарпатті податківця-хабарника, який мав паспорт громадянина Угорщини.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще