Служба безпеки України вимагає від міського голови Одеси Геннадія Труханова скасувати рішення, яке повертає вулицям міста радянські назви.

Про це повідомляє прес-служба обласного СБУ.

Відзначається, що лист меру передав начальник Управління СБУ в області Сергій Батраков. У тексті силовик наголосив, що це рішення провокаційне, воно може стати причиною масових заворушень в місті.

«Вимагаю невідкладної скасування зазначеного рішення, в зв'язку з тим, що воно порушує закон України №2558 від 25.05.2015 р. («Про засудження комуністичного і нацистського тоталітарних режимів, заборона їх пропаганди і символіки»)", - йдеться в повідомленні.

В іншому випадку це рішення може спровокувати хвилювання і виступи, впевнені силовики.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що прокуратура відкрила кримінальне провадження за рішенням одеських депутатів. Вони впевнені, що обранці порушили закон "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їх символіки".