Організатор київської фан-зони Євробачення-2017, компанія FolkUkraine розкрила подробиці заходів для киян і гостей столиці.

Церемонію відкриття фан-зони вестиме популярний український шоумен Сергій Притула, який був ведучим нацвідбору на конкурс, пише "ТСН".

За словами PR-менеджер FolkUkraine Тетяни Ніколаєнко, зі сцени фан-зони для відпочиваючих співатимуть відомі українські артисти. Однак хто саме - поки залишила в секреті.

Усі заходи та концерти зніматимуть і оперативно публікуватимуть відео у мережі.

А от куратор проекту Ігор Добруцький розповів, як виглядатиме фан-зона. Її планують застелити спеціальним газонним покриттям, а біля пам'ятника Богдану Хмельницькому висадити 10 тисяч тюльпанів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Сцена буде унікальною, вона виглядатиме, як величезний телевізор - уся дзеркальна, розміром 26 на 16 метрів. Крім того, у фан-зоні буде встановлено триметровий мікрофон, що світитиметься, і арт-об'єкти з льоду", - повідав Добруцький.

Фан-зона на Софійській площі відкриється для відвідувачів вже менш, ніж через місяць - 30 квітня. Пропрацює вона до 14 травня.

Нагадаємо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня. Всі заходи пройдуть на сцені Міжнародного виставкового центру.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", організатори "Євробачення" внесли ясність у скандал зі Самойловою.