Продюсерський склад найбільшого музичного конкурсу "Євробачення" визначився в черговості, по якій будуть виступати учасники у півфіналах.

Росія виступить 11 травня третя за рахунком. Про це йдеться на сайті "Євробачення".

Нагадаємо, в Європейській мовній спілці пригрозили Україні ізоляцією від конкурсу в зв'язку з тим, що Україна не може зарекомендувати себе як демократична країна.

Все через те, що Служба безпеки України офіційно заборонила російській учасниці Юлії Самойлової в'їзд в Україну. Росіянка, в свою чергу, виправдовується: вона абсолютно не підозрювала, що виступи на території окупованого півострова якось суперечать законам України.

Інформаційний портал "Знай.ua" раніше писав про те, що Самойлова, не чекаючи конкурсу, вирішила виконати номер, з яким збиралася виступати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще