Скандал навколо участі представниці Росії у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 наблизився до цілком логічної розв'язки. Юлії Самойловій офіційно закрили дорогу до Києва.

Про це на сторінці у Facebook заявила речниця СБУ Олена Гітлянська.

"Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію України громадянці Російської Федерації Юлії Самойловій терміном на три роки. Рішення прийняте на підставі отриманих даних про порушення нею законодавства України", - написала вона.

Гітлянська також доклала до тексту два скріншоти. На одному з них – публікація з офіційної групи Самойлової у соцмережі, де над знімками з концерту вказано, що зроблені вони були у кримському місті Керчь на гала-концерті фестивалю "Світ спорту та добра".

[[{"fid":"176930","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"514","width":"519","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На іншому скріншоті – коментар директора Євробачення Йона Ола Санда, в якому зазначено, що організатори заходу поважають закони України і вважають, що саме українська влада має приймати рішення відносно участі росіянки.

[[{"fid":"176933","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"438","width":"657","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", СБУ підготувала Самойловій трирічний сюрприз.