Учасниця "Євробачення" від Росії Юлія Самойлова зізналась, що не мала поняття про те, що порушує українські закони, гастролюючи в окупованому Криму в 2015 році.

Про це співачка повідомила в інтрев'ю, - передають російські ЗМІ.

"Я їхала туди так само, як в будь-яке інше місто. Чисто заспівати, порадувати людей, зарядитися новими емоціями. Може, якось мені скажуть: "Ой, чого ти їздила до Пермі, ти така погана!" Я не знаю, це якось все дуже дивно. Це не вкладається у мене в голові", - сказала артистка.

Також Самойлова додала, що не мала справу зі Службою безпеки України, ніхто їй не дзвонив та не висував претензій.

"Ніхто не дзвонив, нічого не питав", - додала співачка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Самойлова підкреслила, що не розуміє, чому проти неї так збунтувалися в Україні.

"Я виступала в Керчі - так само, як і в будь-якому іншому місті, я адже вже багато де співала. Не пам'ятаю точно, що це був за концерт. По-моєму, на якусь спортивну тему. Звичайний концерт, все було в порядку, не знаю, що так всіх зачепило це взагалі", - виправдалась конкурсантка.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2017" не мають претензій до російської делегації на вибір учасника від Росії Юлії Самойлової.

Глава МЗС Павло Клімкін назвав провокацією відправити на конкурс співачку Юлію Самойлову, яка в 2015 році незаконно перетнула український кордон і відвідувала окупований Крим. Також в МЗС розглянуть питання про введення санкцій проти російської співачки.