Серійний електромобіль Model 3 помітили під час тестів в Каліфорнії. У компанії Tesla авто позиціонують, як бюджетну модель.

Про це повідомляє Аutoevolution. Автомобіль проходить останні випробування перед офіційним запуском серійного виробництва. Електрокар помітили в одному з офісних кварталів, де розташовані офіси Tesla і іншої компанії Ілона Маска - SpaceX.

Серійна версія майже нічим не відрізнятиметься від прототипу, який презентували в 2016 році. За попередньою інформацією Tesla розпочне збирати модель у вересні 2017 року. До цього її піддадуть цілій низці різних випробувань.

У Tesla планують, що Model 3 стане наймасовішим електромобілем на їх виробничої лінії. Цьому сприятиме низька ціна на новинку, яка буде на рівні 35 тисяч доларів. На одній зарядці акумулятор електромобіль зможе подолати до 350 кілометрів.

Особливою потужністю Model 3 не зможе похвалитися. До "сотні" електромобіль розганятиметься за шість секунд. Також автомобіль отримає деякі можливості для автономного управління.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, інженери Tesla працюють над створенням нового компактного кросовера. Модель отримає назву Model Y.