Гра Rise of the Tomb Raider буде ексклюзивом для консолі Xbox One. На початку 2016 вийде версія для PC, і лише наприкінці 2016 випустять варіант для конкуруючої консолі PlayStation 4.

Про це повідомляє портал VG247.

"Новинка розповість про пригоди молодої і недосвідченої Лари Крофт, яка ще не стала впевненою в собі авантюристкою з ігор 1990-х і фільмів з Анджеліною Джолі в головній ролі", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Чехи винайшли гоночний тренажер для геймерів (відео)

Ця ігрова частина продовжить історію, розпочату в Tomb Raider 2013 року. Пошуки Кітеж-граду заведуть Лару в сибірську тайгу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Автори обіцяють, що героїні доведеться частіше стикатися з різними ребусами і випробуваннями на спритність. Поведінка тварин у новинці підпорядкують часу доби - деякі звірі будуть виходити за схованок лише в певні години.

Раніше оголосили, що Rise of the Tomb Raider спочатку з'явиться на Xbox One з 10 листопада 2015 року.

Нагадаємо, пригодницький екшн Tomb Raider - перезапуск циклу Tomb Raider, вийшов у 2013 році і обігнав за продажами всі інші ігри про Лару Крофт.

Згідно з підрахунками видавця, до квітня 2015 року в світі продали 8,5 мільйонів копій цього випуску.