Електромобілі Tesla давно завоювали свого споживача. Ці авто і надалі продовжують користуватися величезним попитом. Однак є підозра, що якби Tesla випускала електричні мотоцикли, то попит на них був би не меншим.

Промисловий дизайнер Янс Слапинс вирішив пофантазувати на тему електроциклу від компанії Tesla. Він представив свій бачення такого транспортного засобу. Мотоцикл отримав назву Tesla Motor M.

Читайте также: Harley-Davidson назвав дату запуску першого електромотоцикла

Дизайнер з Лондона створив цілком реалістичний концепт-байк. Він оснащений електродвигуном, як і автомобілі Tesla, потужністю 204 кінських сили. Керувати мотоциклом можна в чотирьох режимах. Серед яких є круїз, гонка, стандарт та еко.

Більша частина конструкції Tesla Motor M виготовлена з вуглепластика. У концепт-байка немає звичних передач. Мотоцикл має тільки чотири зазначені режими навантаження двигуна, які впливають на розгін та інші ходові якості.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще