Американці навчилися зберігати їжу в два рази довше

поділитись

0

232

У нову упаковку будуть "завертати" продукти для сухого пайка

У Центрі армійських досліджень, розробок і техніки (NSRDEC) дослідникам вдалося розробити спеціальну упаковку, яка здатна зберігати харчові продукти в два рази більше за часом на складах.

Як пише ArmyTimes, упаковка зроблена з нанокомпозиційних плівок і термопластичного каучуку.

У нову упаковку будуть "завертати" продукти для сухого пайка. З матеріалів вдасться створити більш легку і міцну упаковку, причому, за розмірами вона виходить у два рази менше, ніж аналогічна, виконана з традиційного поліетилену. На складах провіант вона буде зберігатися до трьох років, в космосі - до п'яти років.

Читайте також: В Америці споруджуватимуть будинки з грибів

Нову упаковку розробляли для того, щоб забезпечити свіжість нового і спеціально розробленого провіанту для раціону американських солдатів. Туди входять курячі шматочки з соусом Баффало або гострим соусом чилі з лаймом, порошок для приготування ягідного напою і картопляні оладки з беконом.

З 2016 року в раціон солдатів включать макарони з томатним соусом, феттучині зі шпинатом, порошок для приготування протеїнового напою з шоколадом і мелений червоний перець.

Ці продукти планували включити в раціон солдатів протягом декількох років, проте через стару упаковку не можна було забезпечити їх тривалий термін зберігання. Один пакет розрахований на один прийом їжі. Калорійність раціону приблизно складає 1200 кілокалорій.

Автор матеріалу: 
Znaj.ua
Вибір редакції, Ексклюзив, Політика
25.07.2017
Ексклюзив, Політика, Розслідування
12.07.2017
Ця технологія може бути використана і на звичайних паркувальних зонах
0
0
19:08 25.07.2017
Любителі головних уборів можуть насолодитися музыков без використання навушників
0
0
18:48 25.07.2017
Китайська новинка сподобається мандрівникам і фотографам
0
0
18:08 25.07.2017
Сучасні технології вирішать проблеми забутих перепусток чи кредиток
0
0
17:48 25.07.2017
Японці створюють безпечні автомобілі
0
0
17:35 25.07.2017