Американський бізнесмен Джон Скаллі, який керував такими відомими компаніями, як PepsiCo з 1977 по 1983 роки та Apple з 1983 по 1993 розробив власний смартфон. Спільно із дизайнером Робертом Брюннером від зареєстрував свій бренд Obi Worldphone та вже представив дві моделі телефонів.

Смартфони SF1 та SJ1.5 мають досить непогане співвідношення ціни та якості. Старша модель має п'ятидюймовий Full-HD дисплей та восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 615. Камера в цьому апараті робить знімки розміром 13 мегапікселів.

Молодша модель має трохи менше розширення екрану, має камеру на 8 мегапікселів та працює на чотирьохядерному процесорі MediaTek MT6580.

Обидва смартфону підтримують роботу двох сім-карт, працюють у 3G та LTE частотах та мають найновішу операційну систему від Android Lollipop 5.1.

Читайте також: У новому iPhone збільшили пам'ять і поліпшили процесор - експерт

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вартість таких телефонів складатиме 200 та 250 доларів за старшу модель, та лише 130 доларів за більш скромний смартфон.