LG анонсувала годинник в золотому корпусі. Він складе конкуренцію Apple Watch Edition.

Про це пише NDTV.

"Корпус Watch Urbane Luxe покритий золотом 950-ї проби. Це нижче 999-ї проби, яку воліють ювеліри, але вище 750-й, яка частіше використовується годинникарями", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Apple не сплачує гроші російським розробникам

Ремінець виготовили зі шкіри алігатора, а застібку зробили за технологією, вперше запропонованою годинникарем Луї Картьє в 1910 році. Годинник буде пакуватись у лаковану коробку, стилізовану під клавіатуру піаніно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Пристрої не повинні залишатися всього лише доповненням до смартфону, їм пора ставати самостійними. З випуском Watch Urbane Luxe ми відзначаємо черговий виток в еволюції розумних годин, які перестають бути просто гаджетами і переходять у розряд предметів лайфстайлом", - заявив віце-президент з маркетингових комунікацій LG Mobile Communications Company Кріс Йі.

Новинка доступна для замовлення на сайті американської ювелірної компанії Reeds Jewelers.

Вартість аксесуара під управлінням Android Wear, якому можна буде сказати "Окей, Google", - 1195 доларів.