Американські аналітики із App Annie представили рейтинг найбільш скачуваних та найбільш прибуткових додатків для iOS. Свій звіт вони присвятили черговій презентації IPhone, яка відбудеться 8 вересня, пишуть в аin.ua.

Найбільш популярним додатком виявився Facebook. Окрім основної програми, у топ-10 присутні ще три його сервіси Facebook Messenger, Instgram та WhatsApp. Ще по два додатки у цій категорії мають Apple та Google. Також у ньому присутні Twitter і Skype.

Сервіс відео-дзвінків від Microsoft займає входить у десятку найприбутковіших додатків. У цьому списку присутні переважно розважальні сервіси та мережі для знайомств. Першу сходинку займає музичний сервіс Pandora, який недоступний в Україні.

Грою, яку завантажили більше ніж інші з App Store, виявилась Candy Crush Saga від King. По дві гри у списку найпопулярніших мають Rovio - Angry Birds та Angry Birds Rio, а також Imangi - Temple Run и Temple Run 2.

Читайте також: Детектор нудьги розробили для смартфонів

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Компанією, яка отримала більш за всіх прибутку від ігор стала Supercell. Вона має три гри у топ-10: Clash of Clans, Hay Day та Boom Beach.