Здійснити віртуальну подорож на Porsche 911 та подивитися відеоряд у супроводі із різними звуками автомобіля, пропонують у салонах компанії.

Про це пише Lenta.ru.

"Виставковий простір ділять на кілька зон. В одній з них відвідувачі зможуть здійснити віртуальну подорож на Porsche 911. На майданчиках працює куточок дизайну, також відвідувачам покажуть тематичні фільми про історію марки", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Boeing створив економний літак зі складаними крилами (відео)

Подібну підбірку розваг від відомого автомобільного бренда нещодавно показали у Москві, назвавши тимчасову інтерактивну площадку "Звук від Porsche - історії бренду".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На початку вересня Porsche показала оновлену версію 911 Carrera - одну з найпопулярніших моделей бренду. Вона отримала більш потужний турбомотор та нову мультимедійну систему.

Офіційно автомобіль представлять на міжнародному автосалоні у Франкфурті 15 вересня.

Нагадаємо, Porsche була заснована в 1931 році, штаб-квартира розташована в німецькому Штутгарті.