Apple представила iPad Pro із екраном збільшеного розміру.

Про це пише Lenta.ru.

"Діагональ екрану iPad Pro становить 12,9 дюйма, і на всій його площі уміщається 5,6 мільйона пікселів. Новинка побудована на базі процесора A9X, який в 1,8 рази швидше використаного в iPad Air 2 і в 22 рази швидше, ніж у iPad першого покоління, випущеного в 2010 році", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Співзасновнику Apple сподобався новий фільм про Джобса

Швидкість обробки графіки також зросла у два рази, порівняно із iPad Air 2.iPad Pro має чотири динаміка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Гаджет на 0,8 міліметра товщий iPad Air 2 - 6,9 проти 6,1. Вага новинки з 12,9-дюймовим екраном становить близько 712 грамів і незначно перевищує масу iPad першого покоління. Автономний час роботи пристрою -10 годин.

Разом з iPad Pro презентували ще два аксесуари для планшета: стилус з контролем сили натискання Force та кутом нахилу, і клавіатуру.

Коштуватиме новинка залежно від моделі - від 799 до 1079 доларів. Стилус Pencil - по 99 доларів, клавіатура Smart Keyboard - по 169 доларів.