Корпорація Google вирішила скласти конкуренцію Apple на ринку електронних мобільних платежів. Компанія створила власний сервіс для смартфонів Android Pay.

Цей сервіс дозволить перетворити смартфон у справжній гаманець. Система зберігає данні з банківських карток клієнта. Після реєстрації, власник смартфону може без картки розрахуватися у світових магазинах та на онлайн-платформах, за допомогою смартфона.

Android Pay підтримує карти всіх чотирьох основних платіжних систем - Visa, American Express, Discover і MasterCard. Систему можна встановити майже на всі пристрої з ОС Android.

"Ми будемо поступово вводити в дію платіжну систему в наступні кілька днів, і це тільки початок. Ми продовжимо додавати в Android Pay нові можливості, а також збільшувати число партнерів, банків і рітейлерів в найближчі місяці, що ще більше полегшить оплату за допомогою нашої платіжної системи", - розповів директор по продуктах Google Палі Бат.

Користувачі Android Pay зможуть розрахуватися у більш ніж мільйоні різних магазинів у світі. Сервіс мобільних платежів від Apple є доступним тільки для власників IPhone та IPad.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читайте також: Apple знову співпрацюватиме із "Сбербанком Росії"

Нещодавно Google вийшов на ринок ще одного електронного сервісу. Підрозділ корпорації YouTube створив сайт Gaming для перегляду та транслювання комп'ютерних ігор у реальному часі. Вони склали конкуренцію єдиному у цій сфері гравцю Twitch від Amazon.

Раніше китайський iphone xs і айфон 10s китай побили всі продажі.