Відомий японський виробник електроніки, компанія Hitachi, оголосив про успішні випробування системи штучного інтелекту. Вона призначена для управління співробітниками-людьми.

Систему вже застосовують на деяких складах Hitachi. Зазначається, що вона допомогла підвищити продуктивність праці на 8%.

За словами представників компанії, програма штучного інтелекту здатна робити те, чого не зможе людина. Вона здатна обробити величезні обсяги інформації, щоб знайти найбільш ефективне рішення. Більш того, комп'ютер аналізує дії кожного працівника складу і запам'ятовує найбільш успішні прийоми роботи, щоб застосовувати їх в подальшому.

Читайте також: Ресторан без персоналу відкрили у Сан-Франциско

В цілому методика навчання робота побудована відповідно до принципу безперервного вдосконалення.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

У Hitachi заявляють, що для розгортання фірмової системи штучного інтелекту не потрібно жодних додаткових дій. Програма самостійно адаптується до певного місця роботи, погодних умов та підлаштовується до змін персоналу.

Hitachi планує створити аналогічні системи для роботи в різних галузях. Зокрема, охорони здоров'я, транспорту та фінансовій сфері.