З космодрому "Плесецьк" запустили ракету-носій "Рокот" з трьома військовими супутниками. Про це повідомляє Міністерство оборони РФ.

"У четвер, 24 вересня 2015 року, о першій годині за московським часом з Державного випробувального космодрому "Плесецьк" бойовим розрахунком Повітряно-космічних сил проведено успішний пуск ракети космічного призначення легкого класу "Рокот" з блоком космічних апаратів в інтересах Міністерства оборони Російської Федерації ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У космос запустили ракету "Великий Похід"

Через дві хвилини після старту ракету "Рокот" взяли на супровід засоби наземного автоматизованого комплексу управління Повітряно-космічних сил.

Нагадаємо, це вже другий пуск ракети-носія "Рокот", проведений з космодрому "Плесецьк" у 2015 році. Попередній пуск з північного космодрому був проведений 31 березня 2015 року.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всього у 2015 році з космодрому "Плесецьк" було проведено п'ять пусків ракет космічного призначення: три пуски РКП "Союз-2" і два пуски РКП "Рокот".