Стартапери з Ірвіна, штат Каліфорнія, представили прототип лазерної бритви - передає Kickstarter.

Skarp - станок, який при зіткненні з волоском акуратно зрізає його, при цьому отримати опіки або порізи від інноваційної лазерної бритви неможливо. Крім того, Skarp попереджає розвиток шкірних інфекцій, адже мікроби і бактерії паразитують якраз на пошкоджених ділянках шкіри.

На відміну від одноразових станків для лазерної бритви Skarp не потрібно купувати нових картриджів, а також піну або засоби після гоління. Процес здійснюється без зусиль і болю.

Розробники підкреслюють, що Skarp також є екологічно безпечним пристроєм: одноразові станки - це пластик, на природну переробку якого підуть століття (а кожен рік у світі викидається понад 2 млрд бритв або картриджів), до того ж для їх промивання потрібна значна кількість води.

Skarp промивати після гоління не потрібно, але розробники відзначають, що в душі використовувати лазерну бритву можна. Її корпус виготовлений зі сплаву алюмінію. Працює лазерна бритва від однієї батареї AAA, якої вистачає приблизно на місяць.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Читайте також: Vertu презентувала смартфон із сапфіровим склом (фото)

Для збору коштів на запуск Skarp в промислове виробництво стартапери опублікували кампанію на Kickstarter. Першим інвесторам вічна лазерна бритва обійшлася в 89 доларів, і за 24 дні до завершення кампанії на випуск Skarp вже зібрано близько 250 тисяч доларів.