Американська компанія Indiegogo створила прилад PetBot, який дозволяє спілкуватися зі своїм домашнім улюбленцем, навіть коли господаря немає вдома.

Цей прилад стане корисним для тих, хто багато працює та бажає постійно бачити свою тварину. Господарю достатньо наповнити ємність камери кормом та підключити пристрій до свого смартфону.

За допомогою спеціальної програми, господар може покликати тварину до камери, яка нагодує його кормом, та подивитися на неї у реальному часі.

Судячи за все розробники вирішили, що тварини також люблять робити селфі. Коли кіт або собака самостійно підходять до PetBot, сенсор зафіксує їхню присутність на надішле господарю фотографію.

Читайте також: Першу електромаршрутку запустили у Луцьку (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Розробники із Indiegogo запевняють, що їхній прилад підійде для котів, собак та кроликів. Вартість PetBot складає 189 доларів.