Астронавт американського космічного агентства NASA Скотт Келлі, який на даний момент знаходиться на МКС, опублікував нове вражаюче фото. На зображенні, яке з'явилося на офіційному сайті NASA, можна побачити нічний Ніл так, як він виглядає з борту МКС, пише ZN.ua.

Келлі зробив фото 22 вересня під час нічного прольоту МКС над цією частиною Землі. Астронавт написав "Ніл вночі - відмінне видовище для запалених очей. Добраніч з МКС".

Читайте також: Телескоп Hubble зробив знімок "м'якенької" галактики (фото)

Скотт Келлі - астронавт NASA, який на даний момент знаходиться на борту МКС з річною місією. На своїй сторінці в Twitter він публікує фото і відео, які він знімає, перебуваючи на борту МКС, і публікує їх з хештегом "Рік в космосі". Зокрема, нещодавно Келлі опублікував кадри сповільненої зйомки одного з найрідкісніших явищ на Землі - Аврори Бореаліс.

Нгадаємо, NASA оприлюднить основні висновки по експедиції на Марс в понеділок, 28 вересня. Міжнародні ЗМІ через терміновість засідання вважають, що науковці повідомлять про сліди життя на Червоній планеті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще