Американський виробник електромобілів преміум-класу Tesla представив нову модель для сім'ї. Нова автівка має назву Model X. Генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск особисто представив нове творіння.

Прихильники електрокарів із 2013 чекали на появу сімейного авта від Tesla. Саме тоді у компанії повідомили про створення кросоверу.

Нова модель буде мати потужний акумулятор на 90 кВт, на якому можна проїхати до 400 кілометрів без підзарядки. Model X можна буде придбати у двох варіаціях. Окрім базової комплектації буде також і спортивна, яка розганятиметься до 100 км/год за 3,2 секунди.

Читайте також: Google випробує "розумні" контактні лінзи

Розробники автівки на обох моделях поставили обмеження швидкості до 250 км/год.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Перші покупці зможуть отримати свої машини через 8-12 місяців. Вартість Model X у найпростішій комплектації сягатиме 132 тисячі доларів.