Популярна соціальна мережа Facebook презентувала оновлення для мобільних сторінок ресурсу. Воно дозволяє додавати в профілі користувачів відео замість фотографії.

Про це пише Російська служба Бі-Бі-Сі.

"Відео-профіль дозволить вам показати ту частину себе, яку ви не могли показати раніше і додасть новий вимір до вашого профілю", - ідеться у повідомленні від компанії.

Читайте також: Google випробує "розумні" контактні лінзи

Користувачі також зможуть поміняти фотографію профілю на певний період часу: задавши час початку відображення і закінчення.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

У Facebook вважають, що ця функція стане в нагоді тим користувачам, які, наприклад, захочуть підтримати улюблену команду за тиждень до фінальної гри або зробити акцент на якійсь дуже важливій життєвій події.

Користувачі зможуть налаштувати простір нагорі сторінки так, щоб її відвідувачі бачили необхідну володарю сторінки інформацію.