Киянин, який вже відомий своїми вірусними розширеннями для браузера Chrome, випустив чергову новинку, пишуть Українські новини.

Його новий проект Infozzy змінює стартову сторінку браузера таким чином, що на ній вміщаються всі популярні соціальні мережі, месенджери та інтернет-сервіси.

Таким чином, прямо на стартовій сторінці, ви можете читати стрічки Facebook, Twitter, Reddit, "ВКонтакте", ProductHunt, Dribbble або спілкуватися в месенджерах начебто WhatsApp, Skype, Telegram, Slack і т.д.

Щоб працювати з розширенням, необхідно для початку авторизуватися в облікового запису Google і всіх соціальних мережах, якими ви хочете користуватися. Після цього вам стануть доступні базові функції кожного сервісу, у тому числі швидкий перегляд відео і прослуховування музики, наприклад, під "ВКонтакте" або YouTube.

Читайте також: Реформатори і експерти розповіли, як робити "гроші з повітря"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Infozzy можна одночасно запускати кілька месенджерів і спілкуватися в різних соціальних мережах з однієї сторінки. Також користувач може читати через розширення улюблені новинні ресурси і створювати власні канали новин.

Своє розширення киянин, який просить не називати його імені, запустив 26 вересня. З тих пір Infozzy завантажили більше 4000 разів. Подібні розширення він створює давно, а минуле Facebook Flat, яке вміє змінювати дизайн Facebook, навіть "завірусорілось" на Reddit, ProductHunt і в західних блогах. Після цього розробник заявив про намір створити аналогічне розширення для YouTube та інших популярних соцмедіа, втім, поки, за його словами, руки до цього не дійшли.

Зате став популярним Facebook Flat, який допомагає з просуванням Infozzy. "Також дуже хороший трафік дають гостьові пости на популярних сайтах і внутрішні покази в магазині розширень Chrome (через зростання установок вони частіше показують моє розширення)", - говорить розробник. Більше він ніяк не рекламує свої проекти, за винятком згадувань у пресі.