На соціальну мережу для професіоналів LinkedIn користувачі подали позов ще у 2013 році. Лише зараз судовий процес закінчився і керівники мережі заплатять позивачам 13 млн доларів.

Річ у тім, що компанію звинувачують у спамі. LinkedIn має корисну функцію Add Connections, яка допомагає новому користувачеві додати одразу усі контакти з електронної пошти. Але якщо нова особа проігнорувала таке повідомлення, воно починає повторно приходити на пошту.

Таким чином люди які не зареєстровані у мережі постійно отримували пропозиції створити акаунт LinkedIn. З цього виходить, що така серйозна мережа, як LinkedIn займалася звичайним спамом.

Після довгих судових процесів юристи LinkedIn змогли все ж домовитись про мирову з позивачам, а компанія заплатить їм солідну суму.

Читайте також: Генеральний директор Twitter скорочує штат

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

LinkedIn є соціальною мережою для пошуку і встановлення ділових контактів. У ній зареєстровано понад 85 мільйонів користувачів, що представляють 150 галузей бізнесу з 200 країн.