Кишеньковий ліхтарик живиться лише від тепла людського тіла. Він працює при температурі до 28 градусів Цельсія і є прототипом ліхтарика Lumen. Автор винаходу – інженер Росс Журавскі. Повідомляє сайт Новое Время.

Металевий корпус виконує функцію радіатора. Термоелектрогенератор, світлодіоід, стабілізатор напруги та іоністор знаходяться всередині. Корпус можна замінити на титановий чи алюмінієвий за бажанням покупця, або встановити на ліхтарик тритієвий світловий маячок.

Основна умова, за якої ліхтарик працюватиме, – це різниця в 9 градусів між температурою тіла людини та навколишнім середовищем. Якщо цей показник буде більшим, то іоністор заряджатиметься від надлишкової електроенергії.

Читайте також: "Розумний тротуар" з'явився у Великій Британії

Нагадаємо, що вчені Масачусетського технологічного інституту створили інтелект кращий за людський.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що iphone xr китай і iphone xr польський зовні дуже схожі.