Американський ІТ-гігант Amazon на відміну від своїх конкурентів збільшує штат працівників. Компанія має намір найняти додатково 100 тисяч людей на повний робочий день.

Лідер з інтернет-продажів у Штатах готується до різдвяного буму, коли штатні робітники не можуть впоратись з величезною кількістю замовлень.

Вже зараз компанія залучила на допомогу 25 тисяч нових робітників. Усі вони працюватимуть на складах та у пакувальних центрах.

Минулого року компанії допомагали 80 тисяч нових співробітників. Цього року можливість підзаробити перед Новим роком мають на 10 тисяч більше людей.

Усього штат компанії складається з 90 тисяч постійних робітників. Amazon вважається зразковим працедавцем, адже співробітники мають повний соціальний пакет та навіть виплату для навчальних курсів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Дисконтні картки переводять у телефони

Нещодавно у Twitter заявили про скорочення штату. Найближчим часом компанія звільнить частину працівників та збереже функціональне навантаження. Ходять чутки, що корпорацію готують до продажу.