У найсучасніших автомобілях все частіше починають зустрічатися системи проекційних екранів на лобовому склі. На них виводиться корисна для водія інформація.

Такі системи можна придбати окремо, але коштують вони зовсім "не демократично". Вирішити цю проблему збирається проект Hudway Glass за вельми помірну плату.

Пристрій кріпиться на приладову панель автомобіля і за допомогою прозорих пластикових лінз відображає, і збільшує в розмірі інформацію зі смартфона.

Читайте також: Унікальний Ferrari продають на eBay за $9 мільйонів (фото)

Система дозволяє використовувати різні додатки. Вони на основі GPS-модулів і акселерометрів апарату зможуть надавати інформацію про швидкість, місцезнаходження, а також напрямку руху.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Hudway пропонує використовувати і свій власний додаток. Воно зовсім, не навантажує користувача зайвою інформацією і виводить лише найнеобхіднішу.

Ключовим елементом пристрою є "скло". Воно являє собою міцну, легку і прозору пластикову лінзу. Вона оптично збільшує інформацію, що виводиться зі смартфона приблизно на 20%. Покриття на лінзі виключає ефект подвійного зображення.

Нагадаємо, ми також повідомляли, що копія iphone xs і iphone xs китай однакові.