Незабаром власники пристроїв на ОС Android зможуть завантажити гру, яка основана на популярному серіалі про зомбі-апокаліпсис "Ходячі мерці". Гра з'явиться у Google Play вже 29 жовтня.

Суть The Walking Dead: No Man's Land полягає у тому, щоб врятуватися від оскаженілих зомбі, які заполонили усю країну та можливу навіть світ, та побудувати своєрідний табір, де можна буде безпечно мешкати. Гра має елементи жанру RPG та прокачку персонажу.

Зазначимо, що ця гра вже вийшла для iPhone та iPad. Користувачі Android були незадоволені тим, що вони ще не мають "Ходячих мерців", тому розробники і пришвидшили реліз. До речі, гра є абсолютно безкоштовною.

Розробниками гри є команда Next Games, але вони створювали її при повній підтримці каналу АМС. Трейлер "Ходячих мерців" можна переглянути вже зараз.

Читайте також: З Lego зібрали надійний сейф (відео)

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ходячі мерці" є серіалом від американського телеканалу AMC на основі коміксів Роберта Кіркмана. Він набув великої популярності у США та усьому світі.

Нагадаємо, ми писали, що копія айфон xs і корейський айфон xs дуже схожі.