Вчені-нейробіологи Новосибірська знайшли ген, який робить людей вбивцями-маніяками. Повідомляє Комсомольская Правда.

Раніше вважалося, що дитяча агресія є першопричиною злочинів. Дитину обділяли увагою, як наслідок - виростала асоціальна особистість.

Проте, дослідивши історії відомих маніяків-убивць, вчені побачили, що росли вони в благополучних сім'ях. Холоднокровні, жорстокі вбивства планувалися без імпульсивної жорстокості.

Наукові співробітники встановили, що на сплановану агресію впливає малоактивний дофамінових рецепторів D4 або іншими словами, не достатньо реагує нервова система. Варіації гена D4 впливають на розлади і поведінку людини. Цей ген пов'язують ще з шизофренією.

Читайте також: Кровоносні судини будуть роздруковувати на 3D-біопринтери

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, американські вчені довели, що юнаки в наборі ДНК яких є "ген вбивці" або "ген воїна", в майбутньому можуть стати злочинцями.